2013/10/16

TONI&GUY Fashion Week Budapest

  New York, London, Milánó és Párizs után most Budapest is beindult! A Marie Claire Fashion Days után jöttek a Glamour-napok és az i-re a pontot végül a TONI&GUY Fashion Week Budapest fogja felrakni. Ez ám a divatimádóknak való hónap!
Idén október 19-én ( azaz most szombaton ) fogja a kapuit megnyitni a budapesti fashion week, ami ezúttal is csak 1 napos lesz. Nem baj, türelem rózsát terem! :) A bemutatókat Kata Szegedi fogja kezdeni, utána sorban a Nubu, a Je suis belle, Anda, Nanushka és a Use Unused tavaszi/nyári kollekcióját nézhetjük meg. Hogy közöttük se unatkozzon a nagyérdemű, egész napos fashion presentation-ök lesznek. Dora Abodi kiegészítőit , 111 by Dora Abodi-t S/S14 kollekcióját ( ez Dórinak az új almárkája ), Julia Kaldy-t cipőit és Anh Tuan táskáit lehet majd megcsodálni a Palazzo Dorottyában.
Biztos lesz stream, mert ezúttal is csak szakmai belépővel lehet helyszínen nézni a showt. Szóval szombaton ki tapad velem együtt a képernyőre megint? :) Még sok-sok információért kattints IDE!

-

On Saturday the TONI&GUY Fashion Week will be held! You can see on stream the "big" hungarian designers' spring-summer collections such as Kata Szegedi, Nubu, Je suis belle, Anda, Nanushka ( this is one of my favourie ) and Use Unused. Between the shows there will be all-day-long fashion presentations: Dora Abodi's accessories and her new sub brand ( 111 by Dora Abodi ), Julia Kaldy's shoes and Anh Tuan's bags will be shown. Links are under their names, check them out! :) 
If you are interested in our fashion week, you would find more information HERE or HERE!


( picture is from Fashion Week Budapest's facebook page )

eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése