2014/09/18

FALL-WINTER 2014 TREND REPORT


   Összeszedtem pár dolgot, amivel a 2014-es csípős időben garantáltan stílusosak lesztek! Az alapruhatáradatokat - farmerek, szoknyák, felsők - persze télen is hordhatjátok, de egy-két fogással máris sokkal up-to-date lesz! :)
Észrevehetitek, hogy igyekeztem a fekete színt kerülni, a borongós időben nem muszáj feltétlenül sötétben öltözni. Csizmáknál persze azért kivételt tettem, jobb egy esős, latyakos időben a világos darabokat otthonhagyni.


Kabátok terén sok újat nem tudok mutatni nektek, az alapdarabok az előző évben is divatban voltak. Azért egy kényelmes bőrdzsekinek, egy rohangálós szövetkabátnak és egy dögös szőrmének lapulnia kell a szekrényben! Parka már szerintem picit uncsi, de természetesen ízlések és pofonok, ez csak az én véleményem! :)
A kabát alá vegyetek bátran garbót - akár vastag, kötött pulcsi, akár csak egy vékonyabb felső -, garantáltan nem nyúltok mellé! Az oversized pulcsik nagyon mennek idén is, ha nincs olyan hideg és persze elég hosszú hozzá, akkor ruhaként is hordhatjátok, egy hosszabb csizmával nagyon jól tud kinézni. Az én személyes kedvencem az idén berobbanó poncsó és lepel láz! Laza, kényelmes és divatos egyszerre! Ráadásul rétegesen öltözködve egy enyhén hűvös napon a kabátot is helyettesítheti.


A csizmák azok a ruhadarabok, amitől a tél igazán tél lesz, ősszel pedig jól mutatnak rövidnadrággal is. Az alapdarabok idén is ugyanazok, mint tavaly; lapos chelsea, csinos magassarkú és térdfölé érő csizmák. Bármelyikért nyúlsz is, garantált a siker velük. 
A kötött hajpánt idáig is divatban forgott, de nagy sikereket nem ért el. Nem tudom miért, igazán stílusos kiegészítő szerintem. Boltokban is lehet kapni őket, de például az enyémet édesanyukám kötötte előző évben mikulásra. :) A fedora kalapok igazán a szívemhez nőtt kiegészítők. Jelenleg még csak egy feketével büszkélkedhetek, de Asos-on már kinéztem egy szürke példányt is belőle. Utolsónak hagytam az idei másik nagy kedvencemet, a szőrme hatású sálakat. Melegek, puhák és nagyon jól néznek ki, kell ennél több nekünk? :) Itthon nem nagyon láttam az üzletekben, de Asos-on már árulnak több színben is.

Szerintem ha ezekkel a ruhákkal és kiegészítőkkel felkészülsz, akkor ősszel és télen nem érhet meglepetés divatfronton. A felsoroltak közül bármelyik darabot el tudom képzelni egy csinosabb, alkalmibb ceruzaszoknyás összeállítással vagy egy lazább, farmeros outfittel.
Ti mit gondoltok, milyen alapdarabok kellenek a hideg időben? :)

eszter

1 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy anyukám által kötött hajpántom, amit nagyon könnyen be lehet illeszteni a téli ruhatárba. Csini szürke darab!

    VálaszTörlés