2013/10/08

BIRTHDAY POST

  Pontosan 1 éve döntöttem úgy, hogy előző blogom helyett ( Divattabletta ) egy újat kezdek. Azt hiszem termékeny esztendőt tudhatok magam után, volt 3 munkahelyem, folyamatosan suliztam, volt egy hihetetlen nyaram és van egy blogom, amit imádok! Köszönöm Nektek, hogy itt voltatok velem, rátok zúdíthattam egyszer-kétszer a szennyest és ha úgy volt, örültetek velem együtt a boldogságomnak. Köszönöm a sok szép szót és levelet, amit kaptam Tőletek!
Szeretnék most én is kedveskedni nektek, úgyhogy egy szülinapi játékra invitálnálak benneteket. A szokásos terv szerint történik az egész, mindössze pár lépés:

  1. Lájkold a Lookz facebook oldalát ITT
  2. Oszd meg a játékra felhívó képet, amit ITT találsz ( kérlek figyelj rá, hogy a megosztás nyilvános legyen, csak így tudom ellenőrizni majd a végén! )
Ennyi lenne a hivatalos játék menete, de növelheted esélyeidet, ha követsz Instagramon ( @takacseszterlilla ) és Bloglovinon ( link ITT ). Sorsolni pontosan 1 hónap múlva fogok, azaz november 8-án. Jó játékot és sok szerencsét! :)

-

Exactly 1 year ago I decided to make a new blog ( the previous called Divattabletta ). I think I have a productive year after me, I had 3 jobs, I were studying all time, I had an amazing summer and I still have a blog which I love! Thank you for being here! Thank you for the kind words and letters!
Now I'd like to be nice with you and invite you to a birthday giveaway. Just a few steps and you can win:
  1. Like Lookz on facebook HERE
  2. Share the giveaway picture on facebook which you can find HERE
This is all but you can raise you chance to win with following me on Instagram ( @takacseszterlilla ) and on Bloglovin ( link HERE ). The winner will be announced on 8th of November. Good luck all of you, guys! :)


Ezt a nyakláncot lehet megnyerni! :) / You can win this necklace! :)

eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése