2013/10/10

Glamour-days tips

  Nem igazán vagyok egy nagy Glamour-napok rajongó. Nagyon nem szeretem a tömeget, a sorbanállást és az idegeskedést. Azt hiszem összesen 3 alkalommal voltam ott idáig és úgy éreztem magam, mint Rachel, mikor Monica esküvői ruhájáért verekedtek az üzletben. :D

 

Mégis annyi lány, nő és pár pasi fantáziáját megmozgatja az a piedesztára emelt 20%-os kupon, hogy akkora forgalmat bonyolítanak le a boltok, mint máskor 2 hét alatt. A legjobb barátnőm is már tűkön ül, hogy jöhessen Pestre vásárolni, pedig pár hete hagytunk ott egy kisebb vagyont a Westend-ben. De nincs mit tenni, ilyenek vagyunk mi nők. :D
A gyakorlott Glamour-naposok már konkrét haditervvel mennek a plázákba. Nekem ilyen nincs, de azért egy-két fontosabb tippet megosztok veletek!

  1.  Az első és a legfontosabb: mindig legyen nálad elegendő víz! Ha biztosra akarsz menni, akkor még egy kis csokit/kekszet is bekészítesz, mert a tömegben könnyen rosszul lehet lenni.
  2. Ha nem akarod otthagyni a fizetésed felét ( milyen okosan fizu napra időzítettek! ), akkor jobban jársz, ha készítesz egy listát. Így nehezebben csábulsz el.
  3. Mindenképp lapos talpú cipőt válassz! Hidd el reggel még kényelmesnek érzed a kisebb sarkat, viszont az 5. bolt után a könnyed fog folyni a fájdalomtól.
  4. Kezd a drogériákban a vásárlást, mindig itt fogynak el a leghamarabb a dolgok!
  5. Jobb ha már otthon kivágod a kuponokat és nem fizetéskor próbálod kitépkedni őket!
+1 Ha ügyes vagy már a karácsonyi stresszt is letudhatod és egy-két ajándékot beszerezhetsz. Érdemes erre is gondolni! 

Ha még nem láttad volna, hogy most ősszel mely üzletekbe szólnak az akciós kuponok, akkor ITT meg tudod nézni! Jó vásárlást csajok, nagyon örülnék, ha majd megosztanátok velem a vásárlás eredményét! :)

-

Sorry, but this is just for Hungarians. The Glamour-days will be held on this weekend and a I gave a few tips how to survive them! :)

eszter


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése