2013/08/07

FALL-WINTER 2013 TREND REPORT

  Sajnos hivatalosan már nincs sok hátra ebből a nyárból ( a suliig is csak 1 hónap van hátra ), bár ki tudja, meddig fog még húzódni. Lehet, hogy szeptember végén is napozni fogunk..Érdemes már bele-bele nézegetni a 2013-as ősz/tél trendjeibe, hogy időben fel tudj készülni. Nem tudom, Te hogyan vagy vele, ha választhatnék a mostani hőség és a kellemes őszi idő között, akkor csuklás nélkül az utóbbit választanám.
Olyan sok régi és új stílus jön be ősszel és télen, hogy úgy döntöttem inkább 2 részletben mutatnám be őket. Kezdjük is az első 5-tel!

Unfortunately the end of the summer is coming ( school starts in one month! ) on the other hand who knows how the summer pull away in this year. Maybe we will sunbath at the end of september.. Rewarding checking the trends of fall 2013 in order to get ready in time. If I could choose between this f*cking heat and the pleasant autumn weather, I would choose the latter without regret. ( In Hungary there are 40 degrees at the moment.. )
There are so many old and new styles coming in the fall and winter, I decided to show them in two parts. Let's start!

1. Layering ( colors too! )
A layering, azaz a ruhák rétegzése szinte minden ősszel és télen a top trendek közé tartozik. Nem csak azért jó, mert baromi mutatós, hanem mert télen alapkövetelmény, hogy ne fázz meg. Ősszel elég a póló, ing, kardigán kombó, ám télen már jöhet a blézer, sál, sapi és minden, ami még belefér. Hogy ne legyen olyan unalmas a dolog, idén megspékelték a színekkel is. Bátran kombinálj erősebb, akár egy picit eltérő színeket is!

Layering is one of the top trends in every fall-winter. It is not only good because is damn chic, it is basic requirement in winter to stay warm. During autumn a t-shirt and cardigan combo is enough but during winter you need blazer, hat and scarf, etc. Not to be boring, in this year you can play with colors too! Feel free to combine strong even a little bit difference colors together!

DAY TIME

NIGHT TIME


2. All Green or All White
Tavaly még az all black style ment, idén már ez változott. Ültesd át a nyár őrületét őszre vagy télre és öltözz fel csak fehér ruhákba! A zöld is nagy sláger lesz, ha nem szeretnéd elég csak egy-két darabot magadra venned, de a kifutókon sok all green outfittel találkoztunk. A különböző árnyalatok keverése is ér!

Previous year the most famous was the all black style, in this year that has changed. Move the madness of summer into fall and winter, and wear only white robes! Green gonna be an other hit, if you don't want to wear an all green oufit, just choose one or two piece. The different shades are work too!
WHITE

GREEN


3. Knit Beanies and cute hats
Már tavaly is láthattunk egy-két beanie-féle sapit, de a legtöbb a túl grunge-os volt nekem, főleg a a feliratok miatt: caviar and cocaine, fine ass girl és még sok féle volt. Persze, találtam volna simát, ha nagyon akarok, de lusta is voltam és akkor még volt is egy jó kis sapim. Idén szinte kötelező darab lesz. Nem muszáj agyonhordani vagy csak a hétvégi bad hair napokon felvenni. A kontraszt baromi jó dolog, hordd nyugodtan kosztümmel vagy buliba menet koktélrucival is. Ha mégse jönne be ez a stílus, akkor válassz magadnak valamilyen aranyos kis sapit. Télen nem igazán mennek a neon színek, de szerintem a sapkán, a sálon és a kesztyűkön simán bevállalhatóak. Még fel is dobják a szettet!

Previous winter we can saw beanie hats but most of them were too grunge for me because of their supercription: caviar and cocaine, fine ass girl, etc. Of course I could find one if I wanted to without these tags but I was too lazy and I had a good hat too. Now it gonna be a must-have piece. Not necessary wear it every day and not necessary wear it just on bad hair day weekends. Contrast is a good thing! Wear it with costume or coctail dress! If you still don't like this style, you should choose a cute hat! During winter the neon colors are not frequent but on hats, scarf and gloves they perfect! They even drop up the outfit too!

DAY TIME

NIGHT TIME


4. Pattern on pattern and on pattern and so on..
A jó öreg mix&match ősszel is hódítani fog! Igaz, szerintem egy picit visszafogottabban, de azért még mindig elereszthetjük a fantáziánkat. Ne hagyd a szekrényben a leopárd és különböző állatmintás, a kockás, a geometrikus mintázatú ruhákat, viszont az etno-nak és a virágoknak búcsút kell mondani a télre.

The good old mix&match style gonna hit again during fall-winter! True, may it be a little bit low-key, but you will able to freely drain your imagination. Don't let your leopard and animal printed, your checked and geometric patterned robe in the closet on the other hand you have to say good bye to your etno and flower printed clothes for fall and winter.

DAY TIME

NIGHT TIME


5. Leather revolution again
A tavalyi bőr őrület engem is megfertőzött, bár csak a bőr rövidnadrágig jutottam el. Még tavasszal előszeretettel hordtam, de ebben a 40 fokban kínzóeszköz is lehetne! Tavaly télen írtam is a bőr nadrágokról, ITT tudjátok elolvasni. A mostani nagy szerelem, a lézervágott bőr szoknya! Egyszerűen imádom, mindenhol keresem, de több tízezrem sajnos nincs rá. :( Szóval ha valahol láttok egyet, szóljatok légyszi!

The leather madness from the previous years has infected me too althoug I have got only one shorts. During spring I wore them a lot but in this heat is might be a torture device. Last year I wrote about them, you can read it HERE! The big love now is the laser-cut leather skirt! I'm crazy for it, but I haven't found one for good price yet. :( If you see one somewhere, please write me!

DAY TIME 

NIGHT TIME

eszter

4 megjegyzés:

 1. nagyszerű bejegyzés! általában lusta vagyok végigolvasni a blogokon a hosszabb bejegyzéseket, de ez nagyon jó lett! nekem a mix&match az egyik kedvenc trendem:)

  Emma xx
  http://iemmafashion.com/

  VálaszTörlés
 2. Great outfits! I am getting excited for the Fall just because of the outfits.


  -Vogue&Heels
  www.vogueandheels.com

  VálaszTörlés