2013/08/13

Best dresses of Teen Choice Awards 2013

   Pár napja tartották meg Los Angeles-ben a Teen Choice Awards-ot. Eredetileg csak Selena Gomez ruháját akartam megmutatni Nektek, mert szerintem ez a csillagos 5-ös választás, de aztán nézegettem a képeket és úgy döntöttem, hogy a többiek is említésre méltóak. Így született a mai poszt, úgyis régen volt már red carpet jelentés! :)

A few days ago the Teen Choice Awards was held in Los Angeles. Originally, I just wanted to show you Selena Gomez's dress but when I saw the other's outfit I decided to make this post. Anyway, there was a long time when I post a Red Carpet Rerpot! :)

Nálam a number 1 Selena Gomez lett ezzel a Cushnie et Ochs ruhával. / I think Selena Gomez is the best dressed in this Cushine et Ochs dress.


Kerry Washington lett a második helyezett ebben a cuki Stella McCartney ruhában. / Kerry Washington is the runner-up in this cute Stella McCartney dress.

Személy szerint odavagyok a kétrészes, hasvillantós ruhákért, ez a Laura Basci együttes csodálatosan fest Chelsea Kane-en! / Personally, I'm in love with midriff-flashing dresses, this Laura Basci top and skirt fits on Chelsea Kane perfectly!

Nina Dobrev úgy néz ki, mint egy igazi festmény! ( J.Mendel kreációt visel ) / Nina Dobrev looks like a real painting! ( wore J.Mendel ) 

Nem tudom ismeritek-e, de nekem nagy kedvencem volt Cher Lloyd az X-Factor-ból. A The Hellers kollekciójából választotta ezt a fekete-arany csíkos szettet, nekem különösen a nagy arany fuksz dobja fel a szettet. / I don't know do you know her but she was my favourite singer from previous X-Factor. She wore The Hellers dress and I really like the chunky chain with it!

Azt hiszem a Jóbarátokból Chandler-rel egy picit lelkitársak vagyunk, mert én is annyiszor meg tudom nézni a Beépített szépséget, hogy mások már herótot kapnak tőle. :D Sandra Bullock így az 50-hez közel ( 49 éves! ) is csodásan néz ki, a ruhája nem különben! ( Antonio Berardi ) / I think Chandler Bing and me are soulmates 'cause I can see the Miss Congeniality film so many times that makes others crazy. :D Close to age 50 ( she is 49 years old! ) she looks amazing so her dress does too! ( Antonio Berardi )

Lehet, hogy le vagyok maradva, esetleg szar ízlésem van sorozatok terén, de még egy Pretty Little Liars részt se néztem meg és most tudtam csak meg, hogy Ő, Shay Mitchell kicsoda és mit csinált. Sebaj, a ruhaválasztás tökéletes, jumpsuit ( Jenni Kayne ) is és hozzá a cipő is! / Maybe, I need to chatch up or I have bad taste in TV series but I have not seen an episode from Pretty Little Liars yet and I have just know who Shay Michell is. Never mind, the choice of dress is perfect, I like that jumpsuit ( Jenni Kayne ) and the shoes too!

Carolina Herrera-val nehéz melléfogni, Crystal Reed-nek se sikerült. Minta-mintával, szuper! / It's hard to make a mistake with wearing Carolina Herrera, Crystal Reed has not succeeded too! Pattern with pattern, super!

Na, róla se volt idáig fogalmam, hogy ki is lehet (Lily Collins, de ki ő és mit csinál? ), viszont az outfitje nagyon tetszik! A pálmafa print az egyik idei nyári gyengém, igaz egy ruhám sincs, amin lenne, de másokon előszeretettel nézegetem! :D Fausto Puglisi szoknyát, Houghton felsőt és Brian Atwood cipőt visel. / So, she is the other girl whom I have no idea who is she ( Lily Collins, but who is she and what is she doing? ) although I really like her outfit! The palm print is one of my weakness of this summer though I don't have dress with this print. She wore Fausto Puglisi skirt, Houghton top and Brian Atwood heels.

A Dögölj meg John Tucker! sztárja, Brittany Snow a jól bevált pasztel szín mellett és Oliver Talentino Couture mellett rakta le a voksát. Jól tette! / The star of John Tucker Must Die, Brittany Snow chose the well-established pastel and Oliver Talentino Couture. She were right!

Nektek ki tetszik a legjobban? :)

Who is your favourite? :)

( photos from telegraph.co.uk )
eszter

1 megjegyzés:

  1. Lily Collins ruhája volt a legjobb szerintem! :)

    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    VálaszTörlés