2013/06/24

HOLIDAY PACKING LIST

  Nem vagyok igazán egy helytakarékosan pakoló emberke, inkább az a pánikolós fajta vagyok, aki mindent berak, így világéletemben mindig két hajóbőrönddel utaztam. Tudjátok, én vagyok az a lány, aki fesztiválozni is gurulós táskával megy el és a porban/sárban próbálja elvonszolni a sátorhelyig..:D Idén mégis igyekszem ezen változtatni! Nem fogok a hidegebb időre 5 nadrággal, esőre pedig 3 pár cipővel készülni, ahogy eddig tettem, most csak a legszükségesebbeket készítem be. Holnap indulok a Balcsira, igazából csak 4 napra, de egy főpróbának nem rossz! Ráadásul remek lista is, amit majd az utazás végén meg tudok nézni, nehogy elhagyjak valamit! :D Sajnos ez is gyakori eset nálam..
Előre is bocsánat a képek minősége miatt, nincs itt a fényképezőgépem, a telefonom pedig elég béna. :)

Sorry, now I'm too exhausted to translate it into English! :( In a nutshell I'm going to holiday tomorrow and I'd like to show you what I'm packing into my suitcase.

1. Nadrágok
Sajnos nem a legjobb időt fogtuk ki, de szerintem még így is szükségem lehet a rövidnacikra és max. éjszakára fog kelleni a hosszú. Így legyen!

A hosszú fekete, a fehér hímzett és a rövid bézs-neonsárga nadrág: H&M
Farmer rövidnaci: saját gyártmány, egy régit levágtam és egy picit megszaggattam


2. Felsők
Igazából most nem vittem túlzásba a dolgot, nagy családi nyaralásra megyünk, nem pedig egy erezd el a hajam kikapcsolódásra. Csak a kényelemre hajtottam rá.
A fehér és a fekete trikó: Zara
Bézs színű: New Yorker 


3. Hosszú ujjú felsők
Mindig rakok be egy-két hosszú ujjú, melegebb felsőt, jobb mindenre felkészülni! Egy flaneling vagy egy vékonyabb pulcsi így nyáron 20°C felett bőven elég.
Flanel ing: Abercrombie
Csipke felső: vintage
Szürke feliratos: New Yorker


4. Ruhák
Nem nagyon szoktam hordani ruhákat ( szoknyákat meg szinte egyáltalán nem ), de nyáron nem bírom ki nélkülük. Most bekészítettem egy háromnegyed ujjas és egy lengébb darabot.
Csíkos ruha: Reserved
Virágos: H&M


5. Cipők
Egy saru, egy peep-toe és zártabb cipők kerültek be idén a bőröndömbe. Csak eső ne legyen!
Az összes cipőt a H&M-ben vettem


6. Fürdőruha
Általában külön szoktam megvenni a felsőt és az alsót, így könnyen lehet kombinálni és szinte minden nap egy új szettel lehet előrukkolni! :)
Az összes H&M


7. Kiegészítők
Ha kiegészítőkről van szó, nem tudok mértéket tartani. Szinte minden egyes alkalommal ha utazom valahova elviszem az összeset. Védelmemre legyen szólva ezek azok a darabok, amelyek a legkisebb helyen elférnek és bármilyen szettet feldobnak!

Szemüvegek: H&M
Arany chunky-chain: Ebay
Arany óra: Calvin Klein
Arany karkötő: Six
Arany fülbevaló: Ebay
Átlátszó, köves karkötő: Six
Tüskés, köves és gyöngyös karkötők egyben: Ebay
Köves, két soros karkötő: H&M
Neon gyűrű: H&M
Elefántos gyűrű: Bershka
Fehér óra: Michael Kors
Fekete óra: D&G
Neonsárga fülbevaló és nyaklánc: H&M


8. Egyéb dolgok
Természetesen nem akartam egyesével lefényképezni a fogkefémet, a tusfürdőmet, a fésűmet, stb., így csak az 'extrémebb' dolgokról csináltam képet. Egy nagy strand törölköző kötelező, naptej, testpermet, sminklemosó, arctonik és arckrém se hiányozhat a csomagodból!
Arckrém: Vichy Normaderm
Arctisztító: Clean & Clear
Sminklemosó: MAC
Testpermet: Victora's Secret
Naptej: Neutrogena

Elég minimal-ra sikeredett ez a csomagolás, de egy családi nyaralásra talán nem is kell más! Szerintetek kihagytam valamit?

eszter

2 megjegyzés:

  1. Névtelen6/24/2013

    Készülj fel, biztos lesz eső!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is akármilyen vihar van, de azért így is csobbantunk egyet! :)

      Törlés