2013/06/30

3D CLOTHES!

Made in Taipei. Ha ezt látod egy ruha címkéjén, kapj elő egy piros-kék szemüveget és jól nézd meg a mintát, lehet, hogy egy igazi 3D-s darabbal állsz szemben!

Made in Taipei. If you read it on the label of the clothes, you should take on a red-and-blue glasses 'cause it might be a 3D dress!

Tri Nouio taipei tervező fantáziájának gazdagságára nem lehet egy szavunk sem, hiszen első kollekciójaként alkotta meg ezeket a ruhakölteményeket. Munkásságát nagyon egyszerű szabásminta jellemzi, mert a 3D-s nyomatok is eléggé egyedivé és extravagánssá teszik a ruhákat, így a designer nem esett át a ló túloldalára. Nekem nagyon bejön az ötlet, már csak egy menő 3D-s szemüveget kéne tervezni hozzá. Szerintetek?

We couldn't have a bad world about Tri Nouio designer's imagination because as his first collection he made these beautiful dresses. His work is characterized by simply dress pattern since the 3D prints are quite unique and make the dresses extravagant. I really like these 3D costumes, what do you think about them?







eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése