2013/04/07

Thoughts about Nike shoes

  Tudom, hogy egyéni problémával állok szemben, ugyanis szinte az egész street style világ a Nike Air Max és Free Run cipőlázban ég, de én egyszerűen ki nem állhatom! Nem azt mondom, hogy nem szépek, mert én is elfogadnék egy-két darabot, de szerintem az edzőtermen és a futópályán kívül sehova se hordanám. Na jó, talán még egy boyfriend jeans-es összeállítással el tudom képzeni őket, nagyon sok extra feminin kiegészítővel, de mással tényleg nem!
Ne értsétek félre, nem akarom a földbe tiporni ( nem is tudnám! )  a sportcipők népszerűségét ( a Vans és Converse féle sneakers-ekkel semmi bajom ), de kérlek Titeket ne vegyetek fel egy csinos ruhához vagy blézerhez futócipőt, mert sírva fakadok!!

I know this is my own problem - because the whole street style world has the new Nike Air Max and Free Run fever, but I really hate this trend! I don't say these shoes are ugly because I would grateful to own a pair of them, but I only wear them in the gym! Okay, I can imagine them with a pair of boyfriend jeans with lots of extra feminine accessories, but that's all! 
Do not misunderstand me, I don't want ( and I can't ) to destroy the popularity of these shoes ( I like the Vans and Convers sneakers ), but please do not wear them with a pretty dress or with a blazer!

eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése