2013/09/12

FALL WINTER 2013 TREND REPORT ( PART 2 )

Már javában itt az őszi időjárás, bár ki tudja, mikor tér vissza az igazi indián nyár ( gyere már! ). Nem olyan rég volt egy bejegyzés, ami az idei őszi-téli trendekről szólt és ez az esős-borongós nap arra késztetett, hogy megírjam a folytatását. ITT tudod elolvasni az előző részt, de most vágjunk bele a következő 5 irányadó stílusba!

The fall weather is here ( it's raining since 2-3 days ) although who knows when the indian summer comes back ( come on! ). Not long ago I had wrote a post about the trends of fall/winter and this chilly-rainy weather made me to continue it with the second part. You can read HERE the previous part but now let's see the other 5 trends!

6. Be the femme fatale and wear over-the-knee boots
Ez a trend leginkább a hosszú lábú lányoknak kedvez, ugyanis a térd fölé érő csizma az olyan pöttömöket, mint én, összenyomja. :( Iszonyatosan sajnálom, mert a H&M-ben olyan gyönyörűt lehet most kapni, hogy fájdalom ránézni! A szerencsések hordhatják nadrággal, farmerrel, de szerintem egy mini szoknyával vagy ruhával a legszexisebb.

This trend is really favorable for long-legged girls and I'm really jelaous now. Namley, I'm really short so over-the-knee boots are disadvantageous for me. I'm a little bit pissed up too because there is a gorgeous one in H&M now ( and I want it!! ). Lucky girls can wear with pants and jeans too but I think the most sexiest combination is with mini skirt or dress.
7. Turtleneck sweaters
Én nem igazán csípem a garbókat, olyan kényelmetlen érzésem van bennük. Persze -20°C-ban felbecsülhetetlen érték, szóval egy-két darab az én szekrényeben is lapul végszükség esetére. Előnyük, hogy könnyen hordhatók bármivel és ha igazán trendi akarsz lenni, akkor a réteges ( layering ) összeállításodba beleépíted, pl. egy pulcsi rá és hozzá egy blézer.

I don't really like the turtleneck sweaters, I have an uncomfortable feeling in them. Sure in -20°C they are treasures so I have a couple of pieces in my closet for extrem cases. Their advantages is that they can easily wear with everything. If you want to be very stylish wear them in layered outfit, for example with a pullover and a blazer.
8. Statement outerwear
Végre egy trend, ami megöli a téli egyhangúságot! Nem mintha nem szeretném a fekete feketével összeállítást, de jó, hogy most már egy-két vidámabb és színesebb outfittel is próbálkoznak az emberek. Statement darabnak mondhatunk egy színes bundakabit, egy különleges mintájú vagy fazonú darabot, és még sok mást, ami az outfit leghangsúlyosabb darabja. Légy bátor, szerezz be egy hozzád illőt és tündökölj benne a szürke időben! :)

Finally a trend which kill the monotony of winter. Nevertheless I love the black on black combo but I love more that people try to make more colorful and happier outfit during winter. Statement piece is a colored fur coat, a piece with special pattern or color, and so on. Be brave, buy a right for your personality and shine in it! :)9. Go wild - Military comes back
A military, vagyis gyönyörűen magyarosítva a katonás stílus már tavaly ősszel-télen is hódított és idén is marad. Én kifejezetten szeretem, mert kényelmes viselet és egyszerre lehetsz benne szexis és vagány is!

The military style was in vogue last year and now it is back. I like it really much 'cause it is comfy and you can be sexy and cool at the same time! 
10. Masculine mistique
Ha választanom kéne, akkor erre a trendre raknám le a voksom, ez tetszik a legjobban. Imádom keverni a maszkulin stílust az ultra femininnel, de a teljesen fiús öltözet már a komforzónámon kívül esik, nem hordok ilyet. Pedig baromira tetszik! Csajok, szerintem bátran próbálkozzatok ezzel a trenddel is, mutassuk meg, hogy ki hordja a nadrágot! ;)

If I have to choose from this season's trends, I would choose the masculine style. I love to mix masculine clothes with ultra-feminine things. The all masculine outfit is out of my comfort zone. Girls, be brave and try this trend too and show who wears the pants! ;)
+1. Midi-skirts
Amerikában és Nyugat-Európában már nagyon elterjedtek a midi szoknyák, azonban hazánk valahogy nem látom őket. Magas lányoknak istenien áll, az alacsonyabbak egy magassarkúval viseljék!

In America and in West-Europe the midi-skirt is quite popular, but in Hungary I haven't seen them yet. For high girls they are perfect and shorter girls can wear them with high-heels. Köszönöm, hogy olvastok engem és a sok-sok pozitív visszajelzést! Nem is tudjátok, hogy mennyit jelent ez nekem! :)

Thank you for reading me and the many nice feedbacks! I really-really appreciate it! :)

eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése